San Antonio Spurs Rykten: Kyrie Irvings föredragna destination ä

14/08/2017 0
San Antonio Spurs var laget av val för Kyrie Irving San Antonio Spurs Basket tröjor, men han kanske vill gå någon annanstans.
 
Efter att Kyrie Irving ville ha ett drag till San Antonio Spurs verkar det här förändras. Enligt Patreon.coms Peter Vecsey (h / t HoopsHype) föredrar Irving en affär till Los Angeles Clippers. Han noterade Duke Product Summer Workouts i Los Angeles.
 
För den senaste månaden var Irving föremål för handels rykten. Han begärde ett drag från Cleveland Cavaliers, med en önskan att vara ledande man på annat håll, istället för LeBron James som varit lagets bästa spelare och fokus sedan 2014-15.
 
Irving listade San Antonio som en topp destination, med New York Knicks, Minnesota Timberwolves och Miami Heat som andra lag han skulle gå till. Varje lag, inklusive Spurs, har sina upsides och downsides till en potentiell affär.
 
Sex lag gjorde till och med erbjudanden för Cavs "star point guard". Två veckor efter det att det avslöjades verkade ingenting överhängande och det ser ut så långt den 12 augusti.
 
Irving skulle vara en uppgradering över de nuvarande punktvaktalternativen på Spurs, om inte Kawhi Leonard bytte till positionen i en James Harden-esque flyttade Houston Rockets i 2016-17-säsongen. Patty Mills, Dejounte Murray och Derrick White är de tre poängvakterna San Antonio, eftersom Tony Parker återhämtar sig från en torn quad för en obestämd period av 2017-18-säsongen.