En närmare titt på Washington Wizards 'Two Way Players

21/08/2017 0
Washington Wizards 'roster sitter för närvarande på 18 spelare Washington Wizards Basket tröjor, däribland två tvåvägs spelare. De får möjlighet att spela i G-League, och potentiellt tjäna minuter med proffsen i D.C.
 
Tidigare i sommar tecknade trollkarlarna unika rookies Devin Robinson och Michael Young till tvååriga kontrakt, båda tvåvägsavtal. Enligt den nya avtalet om kollektivavtal får lag laga två tvåvägs spelare som kommer att spendera merparten av sin speltid i G-League. De får dock tillbringa högst 45 dagar med sitt NBA-anslutna lag.
 
Tvåvägs spelare räknas inte mot lönekapitalet. Under detta kontrakt kommer guiderna troligtvis inte se mycket av Robinson eller Young på domstolen nästa säsong. Men om de spelar på en hög nivå, kan de vara en del av Wizards 15-man-roster inom en snar framtid.
 
Devin Robinson spelade tre år vid University of Florida innan han förklarade för NBA-utkastet. I hans juniorår i Florida, 6'8 "små framåt i genomsnitt 11,1 poäng och 6,1 returer per spel och nästan sköt 40% från tre. Florida-chefen Michael White lovordade Robinson för sin hastighet och förmåga att spela i båda ändarna av golvet. Men Robinson gick undrafted i 2017 NBA-utkastet för brist på offensiv mångsidighet. Han har kritiserats för att inte kunna skapa sitt eget skott och vara en otillförlitlig playmaker.
 
Spelade för trollkarlarna i sommarliga, kämpade Robinson med att sätta bollen i korgen. Men han gjorde upp för sin offensiva elak i det defensiva slutet, racking upp flera stjälkar och block. Robinson har potential och atleticism att bli en fast spelare i NBA, men han måste först förbättra sitt offensiva spel först.
 
Michael Young från University of Pittsburgh var en av de bästa scorerna i hela NCAA förra året. Unga i genomsnitt 19,6 poäng per spel som var först vid Atlantkustkonferensen. Men även med sin stora förmåga att sätta bollen i korgen vid höga klipp, gick Young fortfarande undrafted.
 
6'8 "power forward har varit starkt kritiserad för att inte ha ett bra hoppa skott och fokuserar för mycket på rak linje kör bollen till korgen. Under hans första tre år på Pitt gjorde Young sammanlagt 19 tips. Under sitt högskoleår understrykte Young att han förbättrade sitt skott, mer än fördubblat sin sammanlagda summa från de tre senaste säsongerna med 42 tre pekare. Medan klart förbättrats sköt Young bara 34% från tre, respektabelt, men inte tillräckligt för att ta NBA-spejdernas uppmärksamhet.
 
I trollkarlens sommarliga visade Young sin imponerande poäng och körförmåga Billiga Basket tröjor, med i genomsnitt nästan 10 poäng per spel. Med det sagt är det uppenbart att Young fortfarande behöver förbättra sitt skott och bara skjuta 33%. Om han kan förbättra sin skytte förmåga i G-League, kan Young vara den offensiva gnistan för guiderna i framtiden.