Dallas Mavericks: 5 djupa förutsägelser för 2017-18 NBA säsongen

05/09/2017 0
Dallas Mavericks går in i 2017-18-säsongen med mycket löfte Billiga Dallas Mavericks Basket tröjor. Här är fem djärva förutsägelser för nästa år.
 
Dallas Mavericks tog ett intressant steg bakåt i 2016-17 säsongen. De gick 33-49 förra året, eftersom deras offseason trade för centrum Andrew Bogut misslyckas med att träna, tillsammans med deras ettåriga kontrakt på $ 10 miljoner för att omregistrera poängvakt Deron Williams.
 
Bogut och Williams var båda borta innan säsongen upphörde och laget lyckades hitta en pärla på den undrafted free agent-marknaden.
 
Tidigare Indiana Hoosiers Point Guard Yogi Ferrell tecknade ett 10-dagars kontrakt med Mavericks den 28 januari. Ferrell hade varit i G-ligan och klippt två gånger av Brooklyn Nets före det.
 
Saker började annorlunda för honom i Dallas. Ferrell kastades in i startlinjen på sin första dag och han omfamnade rollen.
 
En imponerande prestation av Ferrell mot Portland Trail Blazers den 3 februari uppmärksammades av Dallas Mavericks front office samt resten av ligan. Ferrell satte upp 31 poäng och slog nyckelposten för 3-pekare i ett spel med nio.
 
Nybörjaren fortsatte med att starta 29 matcher för Mavericks på väg till ett första lag All-Rookie-val. Han i genomsnitt 11,3 poäng, 4,3 hjälper, 2,8 returer och 1,1 stjäl per spel i 36 framträdanden förra säsongen. Ferrell tecknades på ett flerårigt kontrakt med Mavericks innan säsongen slutade.
 
Det var Dallass första förlorande säsong sedan 1999-säsongen när de gick 40-42. De kvalificerade sig inte för [uppsägningarna för första gången sedan säsongen 2012-13.
 
Mavericksna hittade några positioner från förra säsongen trots deras rekord, och kom sedan in i 2017 NBA-utkastet med Dennis Smith Jr. som faller i sina varv som den nionde övergripande valet, så allt är inte helt förlorat för dem.
 
De har skapat en fin blandning av veteran ledarskap och ungdomar Billiga Basket tröjor, vilket ger djärva förutsägelser på bordet för 2017-18 säsongen.